NæsteKærligheds Budskabet


Næstekærligheds budskab

Mere end 2000 år er gået siden en af Guds mange sønner vandrede på jorden, udbredende budskabet om næstekærlighed.
Et kærligheds budskab indeholdende den kosmiske sandhed at vores skaber, er iboende i hver eneste af alle sine skabninger og at vores krop er huset hvori han har bolig.
Vores sind og ånd er beriget og indhyllet i hans kærlighed, som vi af egen fri vilje med personligheden kan samarbejde med.
Hans sjæl er delt mellem os alle i lige portioner, så ingen er forfordelt eller særbehandlet – vi står alle lige i hans hjerte og retfærdighed.
Han beder ingen om at tro på sig men opfordrer os til at handle i næstekærlighedens navn
Hans højeste ønske og bøn er, at vi, af egen fri vilje med liv, lys og kærlighed vil samarbejde, i ærlig bestræbelse på at udvikle os selv i
universernes univers frem mod en guddommelig fuldkommenhed, bestående af sandhed, godhed og skønhed.

Lad I blot kirkerne stå tomme- så længe jeres hjerter ikke er det.
Lad I blot præsterne prædike stats- og folkekirkens demoraliserende sjæle- og personligheds manipulation så længe i ikke selv praktisere det.
Lad I blot alle de gejstlige forblive på folkekirkens bistand hjælp så længe i selv vælger hvem i vil dele jeres rigdom med.
Lad I blot landets bisper blive hyldet af dronning og for mammon så længe i ikke selv tager del deri.
Lad I blot kirkeministeriet administrere fødsel, bryllup og død så længe i vælger ikke at betale dertil.
Lad I blot de hellige teologer hykle højt og længe så længe i ikke råber i kor med dem.
Og lad i blot den sorte bog forblive lukket så længe i forstår at Guds ord ikke er deri men med rette findes i jeres personlighed.
Frygt ikke ham der som den største gave gav jer livet og næstekærligheden.

Skrevet i anledning af Henrik Stubkjærs bispeindvielse i Viborg søndag d. 23 Nov. 2014.

Håber læserne finder Næstekærligheds budskabet mere relevant end Henriks nye jobtilbud fra staten. Hvis alle arbejdsløse blot fik det halve tilbud (eller for den sags skyld det kvarte) ville den sociale diskriminalisering ikke virke så grotesk og samfundet ville ikke være så sygt.
Disse kirker/religions ritualer har en karakter af mafia gangster metoder legitimeret og lovliggjort af politikerne og kongehuset.
Det at det ikke har intet eller noget som helst at gøre med næstekærlighed synes ikke at betyde eller bekymre noget, åbenbart hverken teologerne, de gejstlige, de kongelige eller den største del af den danske befolkning.
Man kan virkelig godt ikke kun fornemme men direkte mærke og føle hvorledes 1800 års forloren og falsk kristendom har gennemsyret folke sjælen i en sådan grad at det lys og den næstekærlighed Jesus repræsenterede er forsvundet ned i videnskabens fiktive sorte hul, hvorfra budskabet om mammon, materialisme og grådighed strømmer ud fra den sorte bog, som det eneste der kan undslippe, idet disse korrupte doktriner om synd, frelse og forkvaklet (hjemmestrikket) tro ikke indeholder et eneste nanogram af sandhed. Og som følge heraf heller ikke noget kosmisk lys. Det hele er konstrueret og tilvejebragt af magtsyge og begærlige menneskehjerner for at kunne herske over sine brødre og søstre, frem for at dele livet med dem i skønhed, godhed og sandhed.

Henrik Stubkjærs bispe indvielse i Viborg har inden solen er gået ned over hans første dag brugt omkring 1.000.000 danske skattekorner på sig selv.
Flot klaret af en mand som har en fortid i Folkekirkens Nødhjælp… Yderst ironisk at Henrik således som en kristen repræsentant for Jesus kristi budskab om næstekærlighed sådan frivillig står frem og lader sig hylde af Dronningen og mammon og alle de gejstlige med kors, stjerne og bånd.
Det er hvad folket kalder en rent hykler….. kåbe vender og bedrager… Det har så absolut intet med sand næstekærlighed at gøre….

Advertisements

About Yourantiaman

About me there is not much to say..those who know dont talk and those of you who read will know. With Light, Life & Love will we change ourselves and the world as long as we don't forget to "Devote our life to proving that love is the greatest thing in the world."
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s