Vielsesritual

Vær begge velsignet over at I har fundet kærligheden, ikke kun i hinanden, men især i jer selv. Den som velvilligt vil lære af kærligheden og dele den, har forstået mere end hvad et menneske kan opnå. At dele kærlighed med sin næste er næstbedst efter guddommelighed og forstår I at gøre dette med godhed og skønhed i hjertet og sandhed i sind, ånd og sjæl, har i den højest velsignelse til at skabe et liv sammen, ikke kun som 2 selvstændige personligheder, men med potentiale for flere endnu ikke skabte. Jeres kærlige forening i monogamisk fællesskab bør styrke jeres karakterer som individuelle identiteter med vilje til at ville gøre det bedste for og med hinanden. Jeres frie vilje skal være jeres højeste værdi og mest respekteret, ubetinget og altid. I jeres vandring sammen bør I harmoniserer den kærlighed i elsker i hinanden og samtidig erkende at ingen kan eje et andet menneske og intet menneske er født perfekt, men at vi alle gennem livet, lyset og kærligheden erfarer de kvaliteter, som bringer os fremad i vores evolutionære udvikling mod højere mål og større værdier af medmenneskelighed, næstekærlighed og guddommelig fællesskab med Skaberen af os selv og alle de andre.

Jeres ægteskab er et menneskeligt forhold, socialt og dødeligt. Der er intet andet som binder jer sammen i fællesskabet end ånden som I af egen fri vilje vælger at følge. Ægteskabet er et jordisk foretagende og ifald at det forbliver intakt efter jeres opstigning, vil det yderligere forskønne, forsøde og bringe jer meget glæde og lykke i fremtiden.

I er begge børn af Den Højeste, universets Skaber, opretholder og kærlighedens kilde og jeres JA til hinanden i dag, er ikke kun en bekræftelse på kærligheden til hinanden, men meget mere en kærligheds erklæring til selve kærlighedens kosmiske grundlægger og initiativtager.

Med disse ord i  hukommelsen er I nu velsignet med mod, styrke og kraft til at gå ud i verden og søge efter kærlighedens Ånd. / kilde.

( Intuativt formuleret søndag d. 11 september 2016, sendt til Politikens Bagside)

Advertisements

About Yourantiaman

About me there is not much to say..those who know dont talk and those of you who read will know. With Light, Life & Love will we change ourselves and the world as long as we don't forget to "Devote our life to proving that love is the greatest thing in the world."
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s