Et hemmeligt kærligheds ønske

Et hemmeligt kærligheds ønske

 

At udtrykke sin kærlighed i dette universernes univers, hvor skønheder af enhver slags vandre lige forbi dig, hver gang du gå en tur i det offentlige rum, er lidt af en livs udfordring.

Selvom et smil kan gøre underværker, svæver det som oftest blot gennem luften mellem jer for at falde til jorden som et vissent blad.

Jeres øjne kan mødes et sted i rummet imellem jer, som en tilfældig sammenkobling, der aldrig bliver til virkelighed, i svæver i hver jeres egen retning.

Du kan række hånden ud, sådan lidt diskret og berører et anonym område på ærmet eller ryggen, som at sætte ens usynlig mærke, hun vil vandre videre men i al stilfærdighed, uopdaget og ubevidst.

Måske burde man gå direkte hen og fortælle hende at skønheden udstråler fra hendes sjæl som lyset fra vores nærmeste stjerne, men man ved godt at kommer man for tæt på brænder man bort på ganske få sekunder.

At forære hende det uventede, en levende blomst, en gave, eller blot en overraskelse er måske en mulighed, men hvordan kommer man så tæt på at denne handling kan gennemføres uden at man bliver en uønsket pestilens eller stalker.

Bedre er det vel heller ikke om man sendte hende et brev, hvori man bekendtgjorde sine følelser, thi følte hun intet, hørte man jo intet og følte hum blot det mindste ville hun højst tænkeligt ikke reagere af frygt for det ukendte.

At udveksle adresser siddende ved bordet burde være en mulighed, men yderst sjældent fører dette til andet end forglemmelse.

At være på bølgelængde, et øjebliks kredsløbs kortslutning mellem 2 ens tanker kan sagtens skabe en ide der dog næppe bliver patenteret.

At udveksle vores 7 milliliter kropsvæske i et tilfældigt rum er aldrig andet en dyrisk ligegyldighed.

Behøves man overhovedet at udtrykke sin kærlighed, på en eller anden måde? Er det ikke lige som om, at uanset hvordan og hvorledes dette gøres – så er det mangelfuldt og ufuldkommen.

Ville det ikke være bedre om man dybt i sit hjerte, sind, sjæl og ånd gemte den næstekærlighed som bevæger sig som elektriske vibrationer gennem ens krop og hoved, for i sidste instans at blive krystalliseret i ens personlighed som uopnåelig og guddommelig

Måske skulle man blot gå hen til hende, om ikke falde på knæ i blind tilbedelse, men åben og ærlig udtrykke ønsket om at I kunne mødes igen en anden gang.

Advertisements

About Yourantiaman

About me there is not much to say..those who know dont talk and those of you who read will know. With Light, Life & Love will we change ourselves and the world as long as we don't forget to "Devote our life to proving that love is the greatest thing in the world."
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s